wat doen wij?

2020

“In 2020 werd de eerste editie van GamersCare gelanceerd. Een movement vanuit de gaming community, met als doel geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Het epicentrum van die eerste editie was een 24u stream van 4Gamers, onder leiding van host Espe. Hij zou 24 uur lang kijkers entertainen, samen met andere streamers die op hun eigen kanalen een steentje bijdragen. Met een totaalbedrag van €15.000, dankzij 28 fantastische streamers, was die eerste editie alvast een onverhoopt succes.

Maart 2022

Dit jaar zijn we terug, maar bigger and better than ever! De 24u stream blijft nog altijd een belangrijk onderdeel, maar dit jaar willen we veel meer doen. In aanloop naar de stream zullen allerhande acties opgezet worden om geld op te halen. Daarbij krijgen we de hulp van enkele bedrijven, maar ook individuele initiatieven worden aangemoedigd.

mei 2022

Al die acties krijgen ook een mooie afsluiter, met een groots opgezette stream waar initiatiefnemers de kans krijgen hun verhaal te brengen en natuurlijk mogen vertellen hoeveel centjes dat allemaal heeft opgebracht. Samen met Espe en de andere streamers uit de 24u stream maken we er een mooie afsluiter van.