wat kan jij doen?

jouw eigen actie

De inzet van alle streamers en de 24u stream als afsluiter blijven belangrijke hoekstenen van Gamers Care, maar we willen ook iedereen de kans geven om een steentje bij te dragen. Iedereen die dat wil, kan in aanloop naar de slotstream een actie creëren. Een LAN organiseren, een online toernooi op poten zetten of een speedrun proberen neer te zetten, het kan allemaal! Heb jij het perfecte idee om je community in gang te trekken? Wij zijn bovendien altijd bereid om een handje toe te steken om alles in goede banen te leiden!

gamerscare2022_2

ORGANiseer de Gamers Care Quiz

Wil je graag Gamers Care steunen met een leuke quiz, maar heb je niet meteen tijd of zin om al die vragen te verzinnen, dan kan je dit jaar de Gamers Care Quiz organiseren. Geef hier al je gegevens door en wij zorgen er voor dat je alle nodige info krijgt om voor je eigen vereniging, vrienden, school of collega’s de quiz te organiseren.

steun anderen

Zie je het minder groots, maar wil je toch een nuttige bijdrage leveren? Dan zijn er nog verschillende opties. Je kan je favoriete streamer helpen met zijn doelstellingen of gewoon zelf streamen tegen kanker! Tot slot kan je ook gewoon rechtstreeks aan de actie doneren. Elke donatie is van belang, want vele kleintjes maken een grote!